Boot huren

Café-restaurant Bon verhuurt aluminium en polyester motorbootjes en roeibootjes. Hiermee kunt u een dagje genieten op de Vinkeveense Plassen. Wij wijzen u graag op de mooiste plekjes van Vinkeveen, de fijne zwemstrandjes en de verborgen waterwegen langs de mooiste huisjes aan het water.

Motorbootjes

Wij beschikken over 8 motorbootjes met buitenboordmotor. Hiermee kunt u onbezorgd varen, vissen, aanmeren aan de eilandjes of vrienden en bekenden op de Plas bezoeken. Prijzen vindt u onderaan.

Varen met groepen: Bedrijfsuitjes en evenementen

Stel u voor: lekker even informeel met de afdeling of het bedrijf ertussenuit ….. Precies daarom biedt Café-restaurant Bon aan groepen (tot 30 personen) de mogelijkheid om het varen in de motorbootjes te combineren met aansluitend een mooie barbecue op het terras aan de Proostdijersluis of op één van de eilanden op de Plassen. Wij informeren u er graag over!

Sloepverhuur met kapitein

Onze ‘C’est bon chez Bon’-sloep vaart graag met u uit! Met de oude Bon aan het roer is varen met de sloep een bijzondere wijze om Vinkeveeen vanaf het water te leren kennen. De kapitein vertelt (desgevraagd) de ‘nautische’ achtergronden maar waarschijnlijk vermaakt uw gezelschap (tot 10 personen) zich vanzelf buitengewoon. Onze lekkere hapjes en drankjes mee aan boord verhogen de feestvreugde.

Picknick-arrangement

Op een kleedje op een eiland met een goed gevulde mand ….. Wij sturen u graag eropuit voor een dagdeel (ochtend of middag) in een Bon-motorbootje met een kaart van de Plassen en alle proviand voor een paar uurtjes onbezorgd leven. U krijgt een picknickmand mee aan boord met Spa blauw of rood, flesje huiswijn (wit of rosé), nootjes, olijven en luxe sandwiches belegd met onder andere gerookte zalm en kaas met frisse rauwkost.

Kosten van het picknick-arrangement zijn € 35,00 per persoon all-in bij twee personen en € 30,00 per persoon all-in bij drie of meer personen.

Ons picknick-arrangement is ook een bijzonder idee om iemand cadeau te doen !!!

Prijzen en spelregels

 • Roei- en motorbootjes voor maximaal 5 volwassenen. Twee ouders en 4 kinderen kan ook.
 • Geen vaarbewijs nodig, want de motoren hebben maximaal 5 pk.
 • Telefonisch reserveren op tel. 0294.281394.
 • Gratis parkeren op ons parkeerterrein.
 • Legitimatiebewijs is verplicht.
 • Kosten Roeiboot € 25,00 per dag of € 7,50 per uur
 • Motorboot met 5 pk € 65,- per dag of € 20,00 per uur (minimaal 2 uur)
 • Aluminiumboot met 5 pk € 80,- per dag of €25,- per uur (8 personen)
 • Ophalen bij voorkeur tussen 10 en 11 uur
 • We rekenen € 25,- schoonmaakkosten als de boot niet retour komt zoals deze is meegegeven
 • Sloepverhuur met kapitein € 200/300,- per verhuur. Invulling in overleg.

popup info

Gemakkelijk online reserveren bij Cafe-restaurant Bon te Vinkeveen

© 2016-2018